Saturday, December 19, 2009

sedih yang teramat..=(

dah 2 hari..and sorry to say to AHAA...saya dah tak mampu lagi nak tunggu awak. saya dah 98% kachiwa terhadap anda.

terus terang...you sangat mengecewakan I. and I tak tahula macam mane I bole fell untuk you yang memang macam langit dgn bumi dengan I. sapa you yang sebenarnya, enche AHAA? kenapa I x bole nak let you go? apa yang special sangat pasal you yang buat I x peduli cakap-cakap orang?

you cakap kita kawan..tapi ada ke kawan yang macam you ni? I ade ramai kawan lelaki jugk..tp dorg tak penah layan I macam mana you layan I..dorg treat me same macam their friends thou we've never meet each other..kenapa you tak boleh? you ade masalah ke dengan I?

I: salam Kim..just wondering..kezen I punye card memg x sampai kt kolejkan?
AHAA: nope..I was looking for it too..tapi x jmpe..my card pun kawan I yang tlg ambekkan.
I: ou..hmm..mane ajelah card tu pegi..btw..u..sihat?
AHAA: sihat alhamdullillah. cuma sibuk sikitla.
I: nice to hear that..sibuk buat ape? =)
AHAA: buat macam2. hmm..oklah..i've gtg..nak makan..bye..salam.

wat the hell la weh?! macam ini ke kawan? baru nak borak sikit dh backoff..jantan ke pondan ke..atau bapuk you ni? seriously I frust gile dengan you!

I just harap..sooner or later you akan aware gak. jangan menduga sangat kesabaran seorang perempuan. silap hari bulan..you akan tersungkur kat I kalau you dah aware nanti. and when that time comes..you better pray my heart is with you.

xoxo
=)

p/s: pape pun..all the best jugak untuk you..hopefully you akan dapat scholarship tu.

2 comments:

  1. sya,i told ya.
    byk2 sabar weyh.
    let him go.
    pegi mampus je die itu.
    hee:)

    ReplyDelete